SPAIN 7th – 8th June 2023

Întâlnire finală în Zaragoza, Spania

Săptămâna trecută, organizațiile partenere Zero Waste au călătorit din țările lor de origine până în Zaragoza, Spania, pentru a patra și ultima întâlnire transnațională a proiectului. În această perioadă, au fost acoperiți și analizați în profunzime pașii actuali și viitori relevanți pentru ultima perioadă de implementare a parteneriatului european.

Cea mai nouă versiune a jocului interactiv Zero Waste Serious Game despre Food Waste Management este acum disponibilă online și gata de utilizare. Deși mai sunt câteva modificări de remediat, platforma oferă o înțelegere profundă a subiectului prin povești atractive și distractive, așa că asigurați-vă că aruncați o privire și fiți unul dintre primii care îl testează. https://play.unity.com/mg/other/zero-waste

Mai multe detalii și informații esențiale despre C1 – Training, Teaching Activity – Eveniment de formare pe termen scurt pentru profesori / experți în prevenirea deșeurilor alimentare – au fost discutate în cadrul consorțiului – de exemplu, grupul țintă, numărul de participanți și problemele care trebuie abordate. 24 de profesori/experți din țările implicate în proiect vor avea ocazia să afle mai multe despre proiect. Această formare va oferi un set de cunoștințe, abilități și competențe legate de managementul deșeurilor alimentare, permițându-le să le folosească pentru a forma/educa elevii. Ei vor testa, de asemenea, materialul de formare creat în cadrul proiectului, oferind o viziune critică asupra documentației și identificând posibile lacune sau dificultăți în aplicarea acestuia la cursanți.

Partenerii au discutat și despre dezvoltarea produsului PR 4. Setul de instrumente nu va include doar materiale de proiect și dovezi importante din activitățile de pilotare, ci și citate, mărturii și interviuri de la experți / părinți / elevi care au participat cel puțin la o parte a ciclului de viață al proiectului.
În cele din urmă, consorțiul a discutat, pe scurt, despre evenimentele de multiplicare ce vor avea loc în octombrie. Acestea se vor organiza în fiecare țară parteneră, iar participanții, persoane interesate de tema proiectului, vor primi detalii referitoare la obiective, activități, impact; de asemenea, se vor disemina rezultatele proiectului.

Finanțat de Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin, însă, exclusiv autorului (autorilor) și nu reflectă neapărat punctele de vedere și opiniile Uniunii Europene sau ale Agenției Executive Europene pentru Educație și Cultură (EACEA). Nici Uniunea Europeană și nici EACEA nu pot fi considerate răspunzătoare pentru acestea. 2021-1-RO01-KA220-SCH-000032588

Copyright © 2022 Zero Waste. All Rights Reserved.

Powered by Innovation Hive